I'm nice.

Kitty softpaws/Ipoh/Law student/aberystwyth 2012♥

Thursday, 10 November 2011

Alhamdulillah ,selama 4 bulan kita dekat MSU ni so far takda lagi lah kes kes berat yang melibatkan nyawa atau maruah terjadi .Rasa bersyukur sangat lepas masuk je zaman zaman baru nak-up ni rasa dah banyak matured and more serious dekat some part *okay hanya some part .My girls Yanoy fafoy shimoy saroy semua terbaikzz Everyday menghadap muka yang sama and sampai classmates and others tegur:

"Asal korang ni always happy huh ?"
"Asal nampak korang je mesti korang tengah gelak"
"Faten,Yana,Ifa Trio kot ! "
bleh bleh bleh bleh ..

So cam kat situ pun dah nampak yang we've always together everyday No I mean 24/7 Always okayz ! Lepas tu kalau bab bab makan semua orang ada turn nak decide nak makan kat mana apa semua time tu sumpah critical thinking nak fikir Where ?What? and lastly ,apa pun semua orang akan tunggu jawapan si pemilih tempat makan ni .Oh ya sebut pasal makan maggie shimoy lupa nak ganti hahahahaha (y) .So happy kalau nak skip class ke apa seorang tak pergi semua malas tapi so far kitaorang pelajar yang tak pernah ponteng*okay ni tipu . My yanoy selalu teman kalau nak tidur sebab gelap apa semua so macam takut la so dia lah yang temankan (y) Thanks awak !
Don't worry ,Kita still ingat classmates lama :)

1-4 Mawar
4-6 Biru
Ting.1-2 Luqman hakim
Ting.2-3 Rajin
Ting. 4-5 Prinsip Akaun 

 Apapun setiap sekolah ada best dan yang tak bestnya , Ada kawan kawan lama selalu jugak kata "sombong do sekarang" "Untunglah masuk MSU" Untunglah tu untunglah ni .Okay so disini saya nak meminta maaf kepada kalian semua sebab tak dapat nak selalu melawat anda semua sebab setelah saya list kan sekolah sekolah saya diatas cuba bayangkan kalau saya nak pergi melawat semua kawan kawan tu setiap bulan supaya orang tak terasa .So saya hanya mampu doing the best at this moment and put the best place for the next moment .So I'm sorry again .I'm just a human .Kebanyakan sekolah sekolah kita dulu adalah sekolah perempuan so memang awkward sikit kalau dengan lelaki ke apa ke .Sejak masuk Megat rasa macam dah tak sangat awkward sebab dapat kawan kawan yang membawa diri kearah berani bersuara hihi Thanks Smk Dr megat Khas ! Lav yo !

Oh ya lupa nak wish Happy raya Hajj everyone xx

"Eid Mubarak to all of my brothers and sisters <3 May all of your duas be accepted and may He bless you and all of your loved ones! Amin :)"


Alright ,Then hari raya hajj hari tu bangpis ada bawak seorang kawan ,if I'm not mistaken la nama dia haa bangkaer apa entah . So cam lepas tahu background dia apa semua kita rasa sayu and I know that's why bangpis bawak dia balik beraya dengan kitaorang kat ipoh .

Bangkaer pernah terlibat dalam satu kemalangan jalan raya kalau tak silap dekat jalan lama yang belah belah teluk intan sana tu ,Time tu bangkaer and family on the way ke kedah untuk convo arwah abang dia(driver) so dalam perjalan tu entah macam mana kereta yang diorang naik tu terlanggar lorry something like that la so cam bangkaer sedar dia dah kat tepi jalan apa semua and nampak ada 2 orang kat tepi jalan dah kena tutup dengan surat khabar and bangkaer sempat menatap arwah abang dia tapi sayangnya arwah parents dia ,Dia langsung tak sempat tengok sebab time tu dia ada dekat ICU .Ya Allah sayunya ,Syukur lah kita ni still ada parents and abang apa semua .Kita tahu setiap kali takbair for sure dia akan nangis apa semua Kalau kita pun kita akan buat benda yang sama .So thing's happen for a reason maybe ada hikmah semua yang berlaku kat dunia ni

"Hidup ini ibarat meniti seutas tali, kadang kala kita jatuh sakit dan terluka, dan itulah yang kita rasai saat ini"

Perlu layanzzz untuk waktu ini :
  • Ombak rindu 1 December 2011
  • Gemuruh suara -Team Malaysia's Theme song
  • Hairey Yahya & hero

Actually I have loads of things i want to share about,Tapi ni je mampu ingat will update soon ! InsyaAllah xx

No comments:

Post a Comment